Bedrijven

Op het werk zijn we allemaal druk, drukker, drukst. Iedereen "moet" zoveel. Gun je medewerkers of je team een moment van rust waarna juist meer ruimte ontstaat voor verbinding, inspiratie en energie. Bij de meeste bedrijven mag het ziekteverzuim omlaag. 

Hoe mooi als werknemers stress van zich af kunnen laten glijden waardoor het gevoel van welzijn omhoog gaat. 

Dit kan door middel van een klankschaal ligconcert, dan zijn de groepen max. 12 personen. Dit heeft de diepste werking. Zittend kan ook, dan is de werking iets minder diep, omdat men minder makkelijk in een diepe ontspanning terecht komt. Bij een zittende sessie zijn max. 18 personen mogelijk. 

 * Tip: een cadeaubon in het kerstpakket!

 

Het klankschalen ligconcert is het moment dat iedereen echt even helemaal tot zichzelf mag komen. Laat dan de klankmagie voor je werken! Een klankschalen ligconcert is een hele andere beleving van geluid en muziek. Er wordt gebruik gemaakt van meerdere instrumenten; klankschalen, gong, monochord, tingsha's, chimes, oceandrum, rainstick, didgeridoo, klankstaven en klankbuizen. Allen met een uniek en magisch geluid. 

De klanken gaan diep, waardoor energie gaat stromen en blokkades kunnen verdwijnen. Laat vermoeidheid en stress van je afglijden, waardoor weer ruimte ontstaat voor ontspanning, inspiratie en energie.

 

Er zijn voldoende matrassen, matjes, dunne fleece dekentjes en kussentjes aanwezig, maar neem gerust eigen spullen mee alsje dat prettig vindt. In ieder geval een warme deken om lekker warm en comfortabel te liggen.

Trek makkelijk zittende kleding aan en een paar extra warme sokken. Je ligt op de grond, dan kun je makkelijk afkoelen. 

Bij een zittende sessie zijn voldoende stoelen aanwezig. 

 

Als iedereen zich heeft geïnstalleerd volgt een kleine introductie waarna het klankconcert start. Er wordt dan niet meer gesproken. 

Het klankconcert zal ongeveer een uur duren waarna we afsluiten met een kopje thee en iets lekkers.

 

Overdag mogelijk op dinsdag, donderdag en enkele zaterdagen. Avonden zijn ook mogelijk, maar even in overleg.

 

Locatie :

Voorling  2

1424 RS  De Kwakel

 

Voldoende gratis parkeergelegenheid 

 

Klankschaal sessies op locatie zijn op aanvraag.