Laatste nieuws

 

31 maart 2024

Zo leuk, er zijn intussen meerdere samenwerkingen ontstaan. En er zijn er nog meer in de maak. De combinatie Adem/Klank zijn we vorig jaar al mee gestart en doen we nu 1x per maand. Daarna volgde de Yoga/Klank en gelijk daarna de Tai Chi-Qi Gong/Klank en de laatste die net gepland is, is Thee/Klank. Lees maar eens per sessie wat het inhoudt. Erg leuk allemaal. Dus kom vooral een keer meedoen. 


28 januari 2024

In april geef ik ook een klankschaal ligconcert op Texel. Zo leuk. Op zaterdag de workshop Reis door de Chakra's en op zondag een klankschaal ligconcert. Zin in een weekendje Texel?

Op www.karinkloek.nl kun je meer info vinden. 


 

28 januari 2024

Wat was de Adem/Klank sessie gisteren weer een succes zeg! 

Bijzonder wat er allemaal mogelijk is door deze combinatie van verbonden ademhaling en daarna de ontspanning met klankschalen. 

Wil je het ook een keer meemaken? Boek dan snel, want het is steeds heel gauw volgeboekt. Voor februari is nog  maar 1 plekje beschikbaar. Wel is het altijd mogelijk op de wachtlijst te gaan staan voor het geval er op het laatste moment uitvallers zijn. 


26 december 2023

Op zondag 7 januari OPEN DAG op mijn nieuwe locatie.  Zo leuk! Kom je ook even kijken? Of meedoen met een klankschaal ligconcert? Ik hoop je te zien. Lieve groet, Karin


26 december 2023

Dacht ik toch echt dat ik dat allang geplaatst had. Maar niet dus. Te druk met verhuizen van de praktijk en de klankschaal ligconcerten naar de nieuwe locatie.

Bij deze wens ik jullie alsnog fijne dagen en hoop dat 2023 een goed jaar is geweest.

En voor het nieuwe jaar hoop ik dat al jullie wensen uit gaan komen. Of ze nu klein zijn of megagroot. Laten we ervoor gaan!

Ik wens jullie een magisch 2024!


Open Dag!

Zondag 7 januari

Van 10.00 - 17.00 uur

Voorling 2,  1424 RS   De Kwakel

***

Met GRATIS klankschaal ligconcerten

van 11.00 - 12.00 uur en

van 14.30 - 15.30 uur

Open inloop!


12 november 2023

VERHUIZING!  per 1 januari 2024!

Zeer verheugd ben ik om jullie te kunnen vertellen dat ik met de praktijk vanuit het MOC gebouw en met de klankschaal ligconcerten en de workshops vanuit het VOKA gebouw ga verhuizen! 

Per 1 januari alles onder een dak in mijn eigen ruimte. Zo leuk!

Het nieuwe adres is:

Voorling  2

1424 RS  De Kwakel

 

Vanaf 1 januari zullen alle klankschaal ligconcerten daar worden gegeven. Maar ook workshops zoals de Reis door de Chakra's. En ook de edelsteen chakra healing en voetreflex zijn op dat adres. 


23 oktober 2023

 

Donderdag 2 november

Klankschaal Ligconcert in Uithoorn, Bilderdijkhof.

Opgeven bij Participe:

0297-567209 of

bilderdijkhof@participe.nu

 


8 oktober 2023

Op 25 november gaan Mariëlle en ik een adem en klankschalensessie combineren. Een dubbele sessie dus eigenlijk. Eerst een verbonden ademsessie, gevolgd door een ontspannende klankschalensessie. Kom het meemaken. Mocht er veel animo voor zijn zullen we het vaker gaan inplannen. 


17 september 2023

 

Zaterdag 23 september

 

Open Dag in het VOKA gebouw.

Vierlingsbeeklaan 24

Amstelveen

 

Kom langs en maak kennis met de verschillende workshops die daar worden gegeven. 


20 augustus 2023

Zo leuk, gisteren weer het eerste klankschaal ligconcert gegeven van het nieuwe seizoen.  Zo fijn om te doen.

Er komen weer wat nieuwe dingen aan. Zo gaan er combinatiesessies Ademhaling en Klankschalen komen. Hoe we het gaan noemen weet ik nog niet, maar dat komt.

We zijn een leuke combi sessie aan het bedenken. Dat gaat in ieder geval heel bijzonder en diepgaand worden. 

En in het VOKA gebouw houden we een open middag op zaterdag 23 september zodat iedereen kan komen kennismaken met de huurders van het gebouw en zien wat er allemaal aan activiteiten worden gegeven. Iedereen is van harte welkom!


5 augustus 2023

Yes, we gaan weer van start. Ik hoop dat iedereen ondanks de regen toch een fijne vakantie heeft gehad, als je die had. Gelukkig is de zomer nog niet voorbij, we krijgen nog een stukje (zeggen ze).......

Vanaf zaterdag 19 augustus gaan de klankschaal ligconcerten weer van start.

Ik heb er weer zin in, ik hoop jullie ook. 


8 juli 2023

Vandaag het laatste klankschaal ligconcert gegeven. Wat was het weer fijn om te doen, ondanks de hoge temperatuur. Daar hadden de deelnemers niet zo heel veel last van, omdat je dan helemaal stil ligt. 

Nu even een pauze bij de klankschaal concerten. De praktijk in het MOC gebouw is nog gewoon open.

Voor degenen die op vakantie gaan, geniet ervan! Rust lekker uit. Hele fijne vakantie en ik zie je graag opgeladen weer terug. 


31 maart 2023

ik ben een blij mens, dat wil ik even kwijt. Wat is het leuk om zo regelmatig de klankschaal ligconcerten te geven. Soms in combinatie met een meditatie of herdenking. Of soms tijdens een dagworkshop. De ene keer voor een groep ouderen, de andere keer voor mensen die zich individueel inschrijven, dan weer als "activiteit" op een bedrijfsfeestje. Het is zo divers. Het is nog maar zo kort geleden dat ik het zaaltje in Bovenkerk ben gaan huren. Maar daardoor zijn de klankschaal concerten in een versnelling terecht gekomen. En ik zie dat het goed doet bij mensen. Het geeft je in de meeste gevallen een diepe ontspanning die zo hard nodig is in onze drukke maatschappij. Ik hoop dit nog lang te mogen doen. 


28 januari 2023

In de praktijk zijn ook leuke cadeau pakketten te verkrijgen. Ze zijn allemaal verschillend. In ieder pakket zit een cadeaubon voor een klankschaal ligconcert aangevuld met bijvoorbeeld een chakrakaars, olietjes, een diffuser, een zoutlampje, edelstenen, wierook, auraspray, enz. Ze zijn allemaal verschillend. Als je interesse hebt, laat me even weten. Dan neem ik ze mee naar het klankschaal ligconcert. Of je komt even kijken in de praktijk. Wel even van tevoren laten weten, aangezien ik anders mogelijk midden in een behandeling zit.


25 december 2022

Bedankt voor het vertrouwen afgelopen jaar.  Het is zo fijn dat ik dat kan doen waar mijn hart zo blij van wordt. Naast de praktijk ook de klankschaal ligconcerten. En nieuwe workshopdagen zijn in de planning.  Daar word ik heel gelukkig van!

 

Voor iedereen fijne feestdagen en vooral heel veel licht, liefde, geluk, gezondheid en alle goeds in het nieuwe jaar. 

 


13 november 2022

Natuurlijk wil iedereen in december gezellige dingen doen. Maar ongetwijfeld zijn er meerdere mensen die een dierbare moeten missen en daar vooral in de kersttijd veel moeite mee hebben.
Voor deze groep wil ik graag een herdenking houden in combinatie met een meditatie en een klankschaal ligconcert. Je hebt geen meditatie ervaring nodig.

Dinsdag 20 december 2022 om 14.15 uur!

 


18 september 2022

Nu ook cadeaubonnen voor een klankschaal (lig)concert beschikbaar t.w.v. 17,50

Is dat niet een leuk om aan iemand cadeau te doen? 


4 september 2022

Yes, naast de bestaande website www.karinkloek.nl nu ook deze website www.klankmagie.nl gelanceerd die alleen over de klankschaal (lig) concerten gaat. 

Neem ook eens een kijkje op www.karinkloek.nl 

Daar vindt je info over 1 op 1 behandelingen in edelsteen-chakra healing, afstandshealing, voetrefex, magnetiseren en individuele klankschaal sessies