Laatste nieuws

 17 september 2023

 

Zaterdag 23 september

 

Open Dag in het VOKA gebouw.

Vierlingsbeeklaan 24

Amstelveen

 

Kom langs en maak kennis met de verschillende workshops die daar worden gegeven. 


20 augustus 2023

Zo leuk, gisteren weer het eerste klankschaal ligconcert gegeven van het nieuwe seizoen.  Zo fijn om te doen.

Er komen weer wat nieuwe dingen aan. Zo gaan er combinatiesessies Ademhaling en Klankschalen komen. Hoe we het gaan noemen weet ik nog niet, maar dat komt.

We zijn een leuke combi sessie aan het bedenken. Dat gaat in ieder geval heel bijzonder en diepgaand worden. 

En in het VOKA gebouw houden we een open middag op zaterdag 23 september zodat iedereen kan komen kennismaken met de huurders van het gebouw en zien wat er allemaal aan activiteiten worden gegeven. Iedereen is van harte welkom!


5 augustus 2023

Yes, we gaan weer van start. Ik hoop dat iedereen ondanks de regen toch een fijne vakantie heeft gehad, als je die had. Gelukkig is de zomer nog niet voorbij, we krijgen nog een stukje (zeggen ze).......

Vanaf zaterdag 19 augustus gaan de klankschaal ligconcerten weer van start.

Ik heb er weer zin in, ik hoop jullie ook. 


8 juli 2023

Vandaag het laatste klankschaal ligconcert gegeven. Wat was het weer fijn om te doen, ondanks de hoge temperatuur. Daar hadden de deelnemers niet zo heel veel last van, omdat je dan helemaal stil ligt. 

Nu even een pauze bij de klankschaal concerten. De praktijk in het MOC gebouw is nog gewoon open.

Voor degenen die op vakantie gaan, geniet ervan! Rust lekker uit. Hele fijne vakantie en ik zie je graag opgeladen weer terug. 


31 maart 2023

ik ben een blij mens, dat wil ik even kwijt. Wat is het leuk om zo regelmatig de klankschaal ligconcerten te geven. Soms in combinatie met een meditatie of herdenking. Of soms tijdens een dagworkshop. De ene keer voor een groep ouderen, de andere keer voor mensen die zich individueel inschrijven, dan weer als "activiteit" op een bedrijfsfeestje. Het is zo divers. Het is nog maar zo kort geleden dat ik het zaaltje in Bovenkerk ben gaan huren. Maar daardoor zijn de klankschaal concerten in een versnelling terecht gekomen. En ik zie dat het goed doet bij mensen. Het geeft je in de meeste gevallen een diepe ontspanning die zo hard nodig is in onze drukke maatschappij. Ik hoop dit nog lang te mogen doen. 


28 januari 2023

In de praktijk zijn ook leuke cadeau pakketten te verkrijgen. Ze zijn allemaal verschillend. In ieder pakket zit een cadeaubon voor een klankschaal ligconcert aangevuld met bijvoorbeeld een chakrakaars, olietjes, een diffuser, een zoutlampje, edelstenen, wierook, auraspray, enz. Ze zijn allemaal verschillend. Als je interesse hebt, laat me even weten. Dan neem ik ze mee naar het klankschaal ligconcert. Of je komt even kijken in de praktijk. Wel even van tevoren laten weten, aangezien ik anders mogelijk midden in een behandeling zit.


25 december 2022

Bedankt voor het vertrouwen afgelopen jaar.  Het is zo fijn dat ik dat kan doen waar mijn hart zo blij van wordt. Naast de praktijk ook de klankschaal ligconcerten. En nieuwe workshopdagen zijn in de planning.  Daar word ik heel gelukkig van!

 

Voor iedereen fijne feestdagen en vooral heel veel licht, liefde, geluk, gezondheid en alle goeds in het nieuwe jaar. 

 


13 november 2022

Natuurlijk wil iedereen in december gezellige dingen doen. Maar ongetwijfeld zijn er meerdere mensen die een dierbare moeten missen en daar vooral in de kersttijd veel moeite mee hebben.
Voor deze groep wil ik graag een herdenking houden in combinatie met een meditatie en een klankschaal ligconcert. Je hebt geen meditatie ervaring nodig.

Dinsdag 20 december 2022 om 14.15 uur!

 


18 september 2022

Nu ook cadeaubonnen voor een klankschaal (lig)concert beschikbaar t.w.v. 17,50

Is dat niet een leuk om aan iemand cadeau te doen? 


4 september 2022

Yes, naast de bestaande website www.karinkloek.nl nu ook deze website www.klankmagie.nl gelanceerd die alleen over de klankschaal (lig) concerten gaat. 

Neem ook eens een kijkje op www.karinkloek.nl 

Daar vindt je info over 1 op 1 behandelingen in edelsteen-chakra healing, afstandshealing, voetrefex, magnetiseren en individuele klankschaal sessies