Individuele inschrijving

Ook zo toe aan ontspanning?

Een momentje voor jezelf? Even weg uit de dagelijks drukte?

Het klankschalen ligconcert is het moment dat iedereen echt even helemaal tot zichzelf mag komen. Laat dan de klankmagie voor je werken!

Een klankschalen ligconcert is een hele andere beleving van geluid en muziek. Er wordt gebruik gemaakt van meerdere instrumenten; klankschalen, gong, monochord, tingsha's, chimes, oceandrum, rainstick, didgeridoo, klankstaven en klankbuizen. Allen met een uniek en magisch geluid. 

De klanken gaan diep, waardoor energie gaat stromen en blokkades kunnen verdwijnen. Laat vermoeidheid en stress van je afglijden, waardoor weer ruimte ontstaat voor ontspanning, inspiratie en energie.

 

De klankschaal ligconcerten worden gegeven in De Kwakel. Op dinsdag middag en/of op de zaterdag middag. Daarnaast op wisselende avonden een kortere sessie.

Op deze dagen kan individueel worden ingeschreven. Natuurlijk is het ook mogelijk met een groep af te spreken. Kijk dan even bij de andere pagina's, bijvoorbeeld bij Vriendinnen/Familie uitje of als je als team met je bedrijf wilt komen op de pagina Bedrijven.

 

In de ruimte zijn aanwezig: een aantal matrassen, dunne matjes, een dun dekentje en een kussentje. Wil je zachter liggen, kun je zelf nog een extra matje meenemen. Zorg dat je comfortabel 1,5 uur kunt liggen. Een warme deken is zeker aan te raden.

Trek makkelijk zittende kleding aan en een paar extra warme sokken. Je ligt op de grond, dan kun je makkelijk afkoelen. 

 

Als iedereen zich heeft geïnstalleerd volgt een kleine introductie waarna het klankconcert start. Er wordt dan niet meer gesproken. 

Inloop vanaf 13.45 uur.

Start om 14.00 uur, het klankconcert zal ongeveer 1,5 uur duren waarna we afsluiten met een kopje thee.

Het klankschaalconcert duurt bij de sessie overdag 2 uur. Dat bestaat uit 1,5 uur klankschaal concert en een half uur rustig afsluiten met een kopje thee.

De avond sessie duurt in totaal 1,5 uur. Deze bestaat uit 1 uur klankschaal concert en een half uur rustig afsluiten met een kopje thee.

 

Locatie :

Voorling  2

1424 RS  De Kwakel

 

Voldoende gratis parkeergelegenheid 

 

 

Wel opgeven van tevoren i.v.m. beperkt aantal plaatsen. Dit kan via mail, whatsapp, telefoon, contactformulier, enz.