Vriend(inn)en / Familie uitje

Vriend(inn)enuitje/Familieuitje: Het is weer eens wat anders dan de ondernemende activiteiten. Maar ook als vriend(inn)en en familieleden hebben we naast elkaar vaak al een heel druk bestaan. Hier mogen jullie samen komen en volledig ontspannen, om daarna (nog meer) te kunnen verbinden met elkaar.

Het klankschalen ligconcert is het moment dat iedereen echt even helemaal tot zichzelf mag komen. Laat dan de klankmagie voor je werken! Een klankschalen ligconcert is een hele andere beleving van geluid en muziek. Er wordt gebruik gemaakt van meerdere instrumenten; klankschalen, gong, monochord, tingsha's, chimes, oceandrum, rainstick, didgeridoo, klankstaven en klankbuizen. Allen met een uniek en magisch geluid. 

De klanken gaan diep, waardoor energie gaat stromen en blokkades kunnen verdwijnen. Laat vermoeidheid en stress van je afglijden, waardoor weer ruimte ontstaat voor ontspanning, inspiratie en energie.

 

In de ruimte zijn aanwezig: een aantal dikke matrassen, voldoende dunne matjes om op te liggen, dunne fleece dekentjes en  kussentjes. Wil je zachter liggen, kun je zelf nog een extra matje meenemen. Een lekkere deken is zeker aan te raden.

Trek makkelijk zittende kleding aan en een paar extra warme sokken. Je ligt op de grond, dan kun je makkelijk afkoelen. 

 

Als iedereen zich heeft geïnstalleerd volgt een kleine introductie waarna het klankconcert start. Er wordt dan niet meer gesproken. 

Het klankconcert zal ongeveer een uur duren waarna we afsluiten met een kopje thee en iets lekkers.

 

Overdag mogelijk op dinsdag, donderdag en enkele zaterdagen. Eventueel zijn ook avonden mogelijk. Gewoon even in overleg. 

Natuurlijk bestaan combinaties met andere docenten zoals yoga, adem, thee, tai chi ook tot de mogelijkheden. 

Denk ook eens aan een klankschaal sessie gevolgd door een lekker etentje. Of een boottochtje op de Westeinder plassen gevolgd door een klankschaal sessie. 

 

Locatie :

Voorling  2

1424 RS  De Kwakel

 

Voldoende gratis parkeergelegenheid 

Klankschaal ligconcert met groep vriend(inn)en of familie (max 12 personen)     175,-

incl. thee en wat lekkers - totaal 1,5 uur