Vriend(inn)en / Familie uitje

Vriend(inn)enuitje/Familieuitje: Het is weer eens wat anders dan de ondernemende activiteiten. Maar ook als vriend(inn)en en familieleden hebben we naast elkaar vaak al een heel druk bestaan. Hier mogen jullie samen komen en volledig ontspannen, om daarna (nog meer) te kunnen verbinden met elkaar.

Het klankschalen ligconcert is het moment dat iedereen echt even helemaal tot zichzelf mag komen. Laat dan de klankmagie voor je werken! Een klankschalen ligconcert is een hele andere beleving van geluid en muziek. Er wordt gebruik gemaakt van meerdere instrumenten; klankschalen, gong, monochord, tingsha's, chimes, oceandrum, rainstick, didgeridoo, klankstaven en klankbuizen. Allen met een uniek en magisch geluid. 

De klanken gaan diep, waardoor energie gaat stromen en blokkades kunnen verdwijnen. Laat vermoeidheid en stress van je afglijden, waardoor weer ruimte ontstaat voor ontspanning, inspiratie en energie.

 

In de zaal zijn aanwezig: matten om op te liggen. Wil je zacht liggen, kun je zelf nog een extra matje meenemen. Daarnaast een handdoek om op te liggen, een kussentje en een dekentje voor comfort.

Trek makkelijk zittende kleding aan en een paar extra warme sokken. 

 

Als iedereen zich heeft geïnstalleerd volgt een kleine introductie waarna het klankconcert start. Er wordt dan niet meer gesproken. 

Het klankconcert zal ongeveer een uur duren waarna we afsluiten met een kopje thee en iets lekkers.

 

Mogelijk op dinsdag middagen  van 14.00 – 15.30 uur

Locatie :

Buurthuis V.O.K.A.

Vierlingsbeeklaan 24 

1187 BG  Amstelveen

 

Klankschaal ligconcert met groep vriend(inn)en of familie (max 12 personen)     175,-

incl. thee en wat lekkers - totaal 1,5 uur

 

Voldoende gratis parkeergelegenheid